Twee van de drie voorstellingen die SPRING presenteert in november, december en januari komen van Standplaats Utrecht makers: cow is a cow is a cow van Abhishek Thapar en Mount Average van Julian Hetzel.
De voorstellingen stonden oorspronkelijk gepland tijdens SPRING in Autumn XXXL. Nadat die helaas geannuleerd is vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is SPRING samen met de artiesten en de locaties op zoek gegaan naar vervangende data. En die zijn gevonden! Cow is a cow is a cow van Abhishek Thapar zal te zien zijn op 17 en 18 december in Stadsschouwburg Utrecht en Mount Average van Julian Hetzel op 8, 9 en 10 januari in Het Huis Utrecht

In Mount Average laat Hetzel zien dat we ons misschien wel te makkelijk laten leiden door onze politieke leiders. In hoeverre durven we zélf stappen te zetten om ons leven richting te geven?
Data, tijden en tickets

Voor zijn nieuwe voorstelling duikt Thapar in de economie en politiek van de heilige koe in India. Onder het genot van vers gekookte biryani, lanceert Thapar een merk voor dierlijke producten van de koe. Is de tijd rijp voor de export van de heilige koe?
Data, tijden en tickets