DIEHELEDING KOMT licestream

Broeierige videoclips en intieme verhalen. Donderdag 13 augustus is de voorstelling DIEHELEDING KOMT exclusief te zien in de vorm van een besloten livestream en jij kan er – gratis – bij zijn! Vanuit verschillende perspectieven word je geconfronteerd met opwindende hiphop beats, intense scenes en videoclips die allemaal op hun eigen manier over het bedrijven van de liefde gaan. 

Hiphop-theatercollectief DIEHELEDING doet de ultieme poging om antwoord te geven op allerlei vragen over seksuele verlangens. De westerse mens lijkt geobsedeerd door de eindeloze gesprekken over beminnen en het verklaren ervan. In de vorm van een waanzinnige verzameling muziek tracks reageert DIEHELEDING op deze eeuwenoude verslaving.

Eén van de inspiratiebronnen van het collectief is Filosoof Foucault: “We eisen dat seks de waarheid spreekt en we eisen dat het ons onze waarheid vertelt, of beter gezegd, de diep begraven waarheid over onszelf waarvan we denken dat we die onder in ons bewustzijn bezitten.” Geen enkele fantasie is te gek, of toch wel?

Waar ligt jouw grens? Een intiem onderwerp die je samen, maar ook alleen vanuit je slaapkamer, schuur, toilet of waar jij je lekker voelt kan kijken.