Nieuws

Abhishek nodigt je uit aan zijn dinertafel

Tijdens programmaserie Dicht Op De Huid op woensdag 19 februari in Het Huis Utrecht, proef je gerechten uit het thuisland van zes internationale performers. Tijdens het eten delen ze hun verhalen achter de gerechten. Over verlangen en heimwee, thuis en toekomst.

Nieuwe lichting makers Standplaats Utrecht bekend

Drie nieuwe podiumkunstenaars vanaf komend seizoen aan het werk in Fort Blauwkapel. Een nieuwe plek voor talentontwikkeling van podiumkunstenaars. Een gezamenlijk initiatief van Het Huis Utrecht, Theater Utrecht, SPRING Performing Arts Festival, Het Filiaal, DOX en SWK030.

Standplaats serveert

21 juni zetten de makers van Standplaats Utrecht de deuren wagenwijd open. Iedereen die nieuwsgierig is naar beeldende kunst, muziek en theater is welkom.

Lancering Standplaats Utrecht

Standplaats Utrecht is een nieuwe plek voor talentontwikkeling van podiumkunstenaars. Vijf Utrechtse podiumkunstinstellingen, Het Huis Utrecht, Theater Utrecht, SPRING Performing Arts Festival, DOX en Het Filiaal theatermakers, bundelen hun krachten om talentvolle theater- en dansmakers aan de stad te verbinden.

Standplaats Utrecht is een feit

Een nieuwe plek voor talentontwikkeling van podiumkunstenaars. Een gezamenlijk initiatief van Het Huis Utrecht, Theater Utrecht, SPRING Performing Arts Festival, Het Filiaal, DOX en SWK030.